Groetjes uit Zeebrugge

communieshootzee

Groetjes uit Zeebrugge

Door fotodeka | 26 augustus 2021


Zeebrugge werd de “ place to be “ voor de communieshoot van Ophélie. Uiteraard nog geen beelden die alles verklappen, dat blijft nog even “ top secret “ tot de communiedag. Een avond met indian summer vibes werd het niet, maar we waren al meer dan tevreden dat het droog bleef. Of hoe we onze verwachtingen omtrent een “ zomeravond aan zee “ wel heel snel bijstellen in deze huidige zomer.

” Communieshoot “

Ophélie liet zich niet doen door het weer en gaf het beste van zichzelf tijdens de shoot. Goh, wat een heerlijke meid was me dat zeg. En wat zag ze er fantastisch mooi uit in haar feestoutfit.

 

” wap “

Tijdens een babbeltje met de dame in kwestie bleek dat Ophélie een echte jeugdbewegingsmeid is. “ De vuile dag “ activiteit op kamp is haar favoriete activiteit. Hmmm, ik kan er mij wel iets bij voorstellen. Glijden door WAP, voor de niet-kenners van jeugdbewegingstaal worst met appelmoes, zou voor mij toch wel een opgave zijn. Fluitje van een cent voor Ophélie. Geblinddoekt zure augurkjes, ansjovisjes, … opeten? Laat maar komen, hoe meer hoe liever wist ze me te vertellen.

” zee “

 

“ En of we straks dan toch ook nog eens naar dat water konden gaan? “ Nu moet je wel weten dat het water op het strand van Zeebrugge wel heel veraf is. “ Laten we dan maar stappen, “ zei ze, terwijl ze ondertussen haar jurk met een natuurlijke gratie vastnam en richting zee stapte. Mama en ik hielden een beetje ons hart vast, toen we haar enthousiasme voor het zeewater met de minuut zagen toenemen. Af en toe even schrikken toen ze een uitschuivertje maakte, maar ze hield er toch geen natte kledij aan over. Had het aan Ophélie gelegen, dan was ze nu wellicht nog altijd aan zee.