Hij was het ...

cadeaubonfamilie

Hij was het ...

Door fotodeka | 21 juli 2022


Hij was het … Kleine Otis zorgde ervoor dat mama en papa zich meters buiten hun comfortzone begaven. Hoe Otis daarvoor gezorgd heeft? Het grootste aandeel van Otis bestond uit geboren worden en zichzelf welkom te heten in het warme nest van mama Veerle, papa Matthias, grote broer Naud.

” lieve collega’s “

Dat mama en papa niet zo graag in de spotlights staan en al zeker niet stonden te springen voor een fotoshoot, wist kleine Otis bij zijn geboorte nog niet. Dat zou hij wel te weten komen eenmaal hij wat groter werd en wel dankzij de lieve collega’s van mama Veerle. Deze vonden er niks beter op dan Otis welkom te heten met een cadeaubon voor een fotoshoot voor het ganse gezin.

” vertrouwde plekje “

 

Mama Veerle plande samen met mij de fotoshoot in. ” Dat ze eigenlijk niet zo goed wisten hoe dat er aan toe ging tijdens een fotoshoot en dat ze ook wel behoorlijk wat koud watervrees hadden voor de fotoshoot  “, klonk het tijdens het verkennend gesprekje. We beslisten om de shoot bij hen thuis te laten doorgaan. Zo waren zowel de kids als mama en papa in hun vertrouwde plekje. Voordeel is ook dat we dan rustig op het ritme van de kinderen kunnen werken. De jongste even een toertje laten kruipen door het gras, de grote broer even zijn kunsten laten tonen op de trampoline, … Het ijs werd al snel gebroken en voor ze het zelf wisten, waren ze alle 4 samen om ter hardst aan het flirten met de camera. Geniet bij de projecten nog even mee van een selectie beelden.