En nog maar een keer ...

En nog maar een keer ...

Door fotodeka | 21 juni 2021


En nog maar een keer …

21 juni, start van de zomer … Langzaamaan zal ik ze weer in mijn mailbox ontvangen. Hun aantal zal zienderogen stijgen naarmate de dagen van juli voorbijgaan. Een maand later zal er hier of daar nog eentje verschijnen, eentje die de boot miste, eentje die niet gewist werd, … Je kent ze wel, die automatisch reply antwoorden op verstuurde mails, met als titel “ I’m out of office “ of iets in die aard.

” Out of office “

Halfweg het jaar en voor een tweede keer op rij de selectie gehaald. De zomer kon slechter beginnen.

De foto hiernaast werd geselecteerd voor het fotoparcours “ Out of Office “. Dit openlucht parcours wordt georganiseerd door Breedbeeld vzw. Place to be zijn de Noordduinen te Koksijde.

Verrassend hoe de 70 foto’s van 50 fotografen langs het 2.5 km lange parcours opgesteld staan, in sommige gevallen zelf bijna letterlijk in het zand liggen. Sommige beelden sluiten zo goed als naadloos aan op de natuurlijke elementen van de Noordduinen. Andere beelden staan dan juist in een heel schril contrast met de aanwezige natuur. Alvast zeker en vast de moeite waard om even richting Koksijde af te zakken. De fototentoonstelling is elke dag te bekijken en dit nog tot en met 19-09-2021.

Uitgebreide info over de deelnemers en hun werken, kan je hier vinden. Het affichebeeld voor dit fotoparcours is van Anne Lammens.