Kriebels in de buik ...

websitelogo

Kriebels in de buik ...

Door fotodeka | 26 mei 2021


Hoe wordt dat alweer gezegd? Bij de beste stielman wacht de vrouw thuis het langst op de afwerking van het huis …. Hmmm, ik ga het niet van de daken schreeuwen, maar beken met een beetje schaamrood op de wangen, dat ik deze keer ook wel schuldig pleit. Shame on me.

” speels “

Het begon een tijd geleden, lees 2019, al met het ontwerp van een nieuw logo. Na 7 jaar, mocht daar wel eens iets mee gebeuren. Met Lieve Cornil  van Studio XII  was de klik voor het nieuwe logo er vrij snel. Een verfrissend, speels nieuw logo werd ontworpen. En van het één kwam het ander … Een nieuw logo inpassen in een oude website leek nu toch wel een brug te ver.

 

 

” website “

 

Het “ denken aan “ een nieuwe website kon beginnen. Laat ik ook hier eerlijk zijn, van de technische kant om een website te bouwen heb ik helemaal geen kaas gegeten. We schrijven ondertussen december 2020. De knoop om de website te laten bouwen, wordt doorgehakt. De gelukkige wordt Wim Van der Plaetse van wcreate. Voor Wim alvast wat geruststellingen: aan beeldmateriaal om de website te vullen geen gebrek en een logo waar ook wel iets mee te doen valt. Het kon slechter starten voor Wim. Bram Verheire van Lettersmid, waarmee wcreate samenwerkt, keek niet op een woordje meer of minder en zorgde ervoor dat de bindteksten her en der op de website vlotjes lezen.

In de voorbije maanden zelf eventjes ondervonden wat het is om als klant foto’s, teksten, verwachtingen, … aan te leveren voor een website. Meestal sta ik aan de andere kant en ben ik enkel verantwoordelijk voor het aan te leveren beeldmateriaal. Kiezen, bekijken, herbekijken, dan toch nog maar eventjes een andere foto plaatsen, hier of daar een puntje bij of een puntje weg, voor de eerste keer blogberichten schrijven, ….

 

” kriebels “

 

En dan komt het moment waarop de website de wijde wereld in mag gaan. Dat zorgt toch voor de nodige kriebels in de buik en wat spanning. Uiteindelijk wordt een stuk creativiteit gedeeld met velen.  Bij iets nieuws mogen er gerust ook wat bloemen zijn en die deel ik dan graag virtueel. Soit, de website is een feit en kan eindelijk gedeeld worden. Kan je het niet laten om een reactie na te laten, dan kan je dit doen via het contactformulier op de website. Enjoy!